Uluslararası Programlar / Dil Okulları / Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu
İletişim ve Adres Bilgisi
Eğitim Dili: İngilizce

İletişim
Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad. No:211/73 Kat:4 Blackout Avm 34381 Şişli/İstanbul, ŞİŞLİ / İstanbul
Harita
""

Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu

Türkiye genelinde ve yurtdışındaki yüzlerce temsilciliğiyle, Dünya’nın en yaygın yabancı dil kursu zinciridir. Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları, yabancı dil eğitiminde elde ettiği köklü bilgi birikimini sürekli güncelleyerek ve dünya standartlarını yakından takip ederek eşsiz kalitede hizmet vermektedir.

Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları, Konuşma Odaklı İngilizce, Sınav Odaklı İngilizce ve Diğer Bütün Yabancı Diller ile ilgili, Uluslar Arası Eğitim Tekniklerini, Modern Bilimsel Yöntemleri ve Son Trend Bilişim Teknolojilerini kullanarak, her yıl 1.000.000’u aşkın öğrencinin eğitimini başarıyla tamamlamaktadır.

Öğrenci memnuniyeti en üst seviyede olan Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları 2012-R006 referans numarasıyla Avrupa Birliği tarafından akredite edilen Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Programı (CEFR)’na dayalı Avrupa Dil Portfolyosu (The European Language Portfolio – ELP) ile eğitim vererek ülkemizdeki yabancı dil öğretimi uygulamalarını her alanda Avrupa standartlarında yaygınlaştırmış; ayrıca bu sistemi 2013-5 nolu Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı kararıyla onaylatarak ülkemize kabul ettirmiştir.

2011 yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 yılları, üç yıl üst üste ise Tüketici Kalite Ödüllerini alan Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları, 2010 yılında tüketici akademisi tarafından gerçekleştirilen “Markaların Tüketici Üzerindeki Etkileri” konulu, iki aşamada gerçekleştirilen araştırmada, dalında en çok hatırlanan markalar arasında yer alarak tüketici beklentilerine verdiği cevapla “KALİTESİNE EN ÇOK GÜVENİLEN MARKA” seçilmiştir.

Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları, Türkiye’nin en büyük franchising veren kuruluşu olan Markalar Birliği’ne bağlı bir markadır. Bütün temsilcilikler, aynı kalite ve aynı standartlarda eğitim vermektedir. Bu standartlar Markalar Birliği Genel Merkezi tarafından belirlenir ve sıklıkla denetlenir.

Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları, dünyanın çeşitli ülkelerinde de eğitim sektörüne yatırım yapan Türkiye’nin en büyük en yaygın kuruluşu olmasına rağmen, yöneticilerinin tamamı eğitim kökenlidir. Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu; uzman eğitim ve yönetim kadrosu ile gelişen teknolojiyi takip ederek sektördeki saygın ve güvenilir konumunu her yıl güçlendirirken, bir yandan da profesyonel ve kurumsal yaklaşım ile kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Bölgedeki Okullar