Uluslararası Programlar / Work & Travel / İdealsas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İletişim ve Adres Bilgisi
Eğitim Dili: İngilizce

İletişim
Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. İstiklal Apt. No:5 Daire:2 Taksim/İSTANBUL, BEYOĞLU / İstanbul
Harita
11

İdealsas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Amacımız, yurt dışında eğitim almak isteyen öğrencilere, eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyonel bir servis vererek, en doğru tercihleri yapmalarını sağlamaktadır. Yurtdışı eğitim programları hakkında detaylı bilgilere yer verdiğimiz websitemizde, Türkiye temsilciliğini yaptığımız başta Amerika, İngiltere, İtalya, Avustralya ve Kanada'da olmak üzere dünyanın pek çok prestijli okul ve kurumu, dil kursu, lise programları, lisans ve yüksek lisans, diploma ve sertifika programları, Work&Travel, Work&Holiday, Work&Study ve Amerika'da kamp ile hem çalışma hem de eğitim alma programları hakkında detaylı ve doğru bilgiye rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Ücretsiz yurt dışı eğitim danışmanlığı verdiğimiz yani yurt dışındaki okul ve kurumların broşür/websitelerinde belirtilen fiyatlar dışında ekstra bir bedel talep etmediğimiz yurt dışı dil okulları, yaz okulları, üniversiteler ve diğer tüm eğitim kurumları bulundukları ülkelerdeki yetkili makamlarca onaylıdır. Resmi temsilciliğini yaptığımız İngiltere dil okulları British Council, Amerika dil okulları ACCET, Kanada dil okulları Languages Canada, Avustralya dil okulları NEAS, Malta dil okulları FELTOM, İrlanda dil okulları ACELS, Güney Afrika dil okulları EduSA onayına sahiptir. Ayrıca Türkiye'nin en büyük yurt dışı eğitim danışmanlık birlikteliği olan UED'nin (Uluslararası Eğitim Danışmanları Derneği) de kurucu ve köklü bir üyesiyiz.

Eğitim kurumlarına kayıtlarınızı İdealsas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile birlikte ek bir ücret ödemeden yaptığınızda, kişisel gereksinimlerinize en uygun programa onlarca seçenek arasından uzman danışmanlarımız yardımıyla kolayca karar verebilecek güvenle kaydınızı yapabileceksiniz. Ayrıca bir çok okulumuz tarafından bize özel sunulan indirim ve promosyon fırsatlarından yararlanabileceksiniz. Üstelik kayıt aşaması süresince tüm yazışmalar, vize işlemleri, konaklama rezervasyonu, gidilen ülkede karşılanma, uçak bileti temini, sigorta poliçesi kestirme, tercümeler, yurtdışına para transferi gibi konularla da uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Vereceğimiz hizmet, yurt dışında eğitim aldığınız sürece de devam edecek ve deneyimli danışmanlarımız eğitiminiz boyunca size 7/24 destek olacaktır!

İdealsas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Bölgedeki Okullar