Uluslararası Programlar / Erasmus / YERO Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İletişim ve Adres Bilgisi
Eğitim Dili: İngilizce

İletişim
Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:4 ,Bahçelievler Mahallesi, 06490, Çankaya/Ankara, 06500 Çankaya/Ankara, Türkiye, ÇANKAYA / Ankara
Harita
..

YERO Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

  • 50 Eyaletin 50’sinden de çok geniş iş imkanına sahip olursun. Sana en uygun iş ve bölgeyi bulmak için danışmanlarımız seni bekliyor. Ve unutma ki YERO danışmanları, öğrencilerini her yıl Amerika’da ziyaret ettikleri için, iş yerleri ve bölgeler hakkında size en doğru ve net bilgiyi verirler.

 

  • YERO Yurt Dışı Eğitim olarak her yıl Türkiye’nin en BÜYÜK iş fuarlarını düzenliyoruz. Ve buna sadece kayıtlı YERO öğrencileri katılıyor ve diledikleri gibi iş verenlerle görüşüyorlar. Sen de bu fuarlara katılarak Amerikalı işverenlerimiz ile Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz iş fuarında yüz-yüze tanışarak işini alabilir, iş veren ve çalışma arkadaşlarınla Amerika’ya gitmeden tanışabilirsin.
  • Sadece  değil konaklaman da YERO güvencesinde! Konaklaman işverenin tarafından sağlanmasa dahi YERO tarafından ayarlanmaktadır. Böylece konaklamanı nasıl, nereden ayarlayacağım diye edişelenmezsin.
  • Sadece çalışma kısmı değil, seyahat kısmını da kapsayan full kapsamlı sağlık sigortasına sahip olursun.

(ABD öğrenci ziyaretlerimiz sırasında rahatsızlanan öğrencimiz Gökhan’ı hastanede de yalnız bırakmadık)

 

  • Gidene kadar dilini pratik etmeni sağlayacak, Amerika’ya vardığından rahatlıkla iletişime geçmeni sağlayacak efsane Speaking Clublar yine sadece YERO’da!

Ankara’daki öğrencilerimiz haftanın 6 günü toplam 8 saat, şehir dışındaki öğrencilerimiz ise telefon ve Skype üzerinden düzenli olarak Amerikalı hocalarımız tarafından aranarak sürecine bağlı olarak konuşma pratikleri yapmakta bu sayede iş ve vize mülakatlarını rahatlıkla gerçekleştirmektedir. Sen de daha gitmeden İngilizceni Türkiye’deyken pratik yapabileceksin.

 

 

  • Türkiye REKOR vize başarısına sahip profesyonel vize departmanımızdan ücretsiz vize danışmanlığı alacaksın.
  • Bilet departmanımız sayesinde, uçuşun planlanır, güvenilir ve uyguna uçak biletini alıp, yolculuğunu yapabileceğin ücretsiz bilet danışmanlığı hizmetinden faydalanacaksın.
  • Oryantasyon programlarımız sayesinde; hem Türkiye’de hem Amerika’da geniş kapsamlı bir oryantasyon ile bilmen gereken her şeyi ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsin. Bu oryantasyonlarda; sponsor işlemlerinizden, uçak aktarmalarında ne yapmanız gerektiğine, Amerika’da karşına ayı çıkarsa ne yapacağına kadar her şeyi öğrenebilirsin.
  • Amerika’da bulunduğun süreç içerisinde danışmanına anında ulaşabileceğin tek YER O!

Acil durumda maile mi cevap bekleyeceğim, saat farkını ne yapacağım diye düşünme diye YERO Acil Çağrı hattımız 7/24 aktif, acil whatsapp çağrı hattı ile acil durumlarda her an bize ulaşabilirsin.

  • Yine sadece YERO’ya özgü olmakla beraber, sadece Türkiye’de değil Amerika’da da seninle birlikteyiz, danışmanların olarak seni Amerika’da ziyaret ediyoruz!

 

  • Bütün bu ayrıcalıklara Türkiye’nin en büyük danışmanlık kadrosuna sahip Türkiye’nin ilk work and travel şirketi tecrübesiyle ve ayrıcalıkları ile katılarak programını RİSKSİZ ve GÜVENLİ ve PREMIUM bir şekilde geçirmek istersen, seni de aramıza bekliyoruz!

Bölgedeki Okullar